Tractament de Cirurgia Oral

La cirurgia oral Sa Pobla Mallorca és l’especialitat medicoquirúrgica que se centra en la prevenció, estudi, diagnòstic i tractament de les malalties de la cavitat oral. En aquesta especialitat es treballa una zona anatòmica molt complexa, de manera que abasta una gran varietat de procediments des de extraccions de queixals del seny, col•locació d’implants dentals o cirurgia reconstructiva després de traumatismes facials lleus o greus.

T’oferim l’oportunitat de sotmetre’t a intervencions de cirurgia oral Sa Pobla Mallorca sense ingrés hospitalari i sense llistes d’espera, garantint la màxima seguretat i els millors resultats.

Tractaments comuns en cirurgia oral Sa Pobla Mallorca

Els casos més comuns de cirurgia oral Sa Pobla Mallorca i maxil•lofacial que tractem a la nostra clínica dental són els implants dentals, un procediment mínimament invasiu:

– IMPLANTS zigomáticos: Eliminen la necessitat d’empelts ossis ja que s’usa el romanent d’os del pacient, per tant es facilita el tractament./p>

– IMPLANTS DE CÀRREGA INMEDIATA, UNITARIS O MÚLTIPLES: Redueixen al màxim els temps d’espera per al reemplaçament de dents, des del primer dia el pacient té dents fixes i pot realitzar qualsevol activitat quotidiana com mastegar o parlar sense cap molèstia.

– IMPLANTS SENSE OS: REGENERACIÓ DE TEIXITS, DE OSSIS, EMPELTS I ELEVACIÓ DE SINUS: en els casos més complicats de cirurgia bucomaxilofacial com la col•locació d’implants en pacients sense pràcticament os maxil•lar, a la regeneració òssia guiada o en empelts en casos complexos.

Com a membres de les societats científiques més destacades a nivell nacional i internacional (Societat Espanyola Cirurgia Bucal, Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració, Societat Espanyola de Protesis Estomatològica), tenim accés a les publicacions més recents, estant presents en la discussió científica més actual sobre cirurgia oral Sa Pobla Mallorca.

Translate »