Tractaments d’Estètica Dental

L’especialitat d’Estètica Dental Sa Pobla Mallorca pretén millorar l’aspecte de la nostra boca aconseguint la perfecció en tots els elements que la componen: dents, genives, llavis, i en totes les característiques que tenen: forma, color, mida i proporcions.

Per a això s’utilitzen diversos tractaments i tècniques: carilles dentals, blanquejaments, gingivectomies i ortodòncia, entre d’altres.

No obstant això, cal no oblidar que la nostra boca forma part de la nostra cara. Per això en Ramis-Tauler posem a la teva disposició la nostra experiència i els professionals especialistes en Medicina Estètica capaços de donar-te una solució global que permet millorar també els llavis, la pell, i en general la teva harmonia facial.

Funció de l´Estètica Dental Sa Pobla Mallorca

T’oferim totes les possibles opcions per tenir un aspecte òptim de la teva boca, el teu somriure i el teu rostre. Per a això, dins dels tractaments d’estètica dental Sa Pobla Mallorca estudiem detingudament tot allò que podem millorar per poder actuar:

  • A les dents: tant en la seva forma, el color de cada un d’ells i en conjunt, les proporcions i la mida. Així com els defectes naturals de coloració o irregularitat, així com els produïts per lesions o traumatismes. En l’estètica dental també es corregeix la col•locació de les dents apinyades o muntats, per un somriure alineada i bonica.
  • A les genives: la seva forma, uniformitat i proporcions. Tractant el somriure gingival i dibuixant un somriure proporcional i integrada dins de la cara.
  • En els llavis: la forma, la mida, la proporció respecte a la resta de la cara i el tipus de somriure.

Tractaments d´Estètica Dental Sa Pobla Mallorca

Per poder actuar en cada un d’aquests aspectes hi ha diferents tractaments d’estètica dental Sa Pobla Mallorca que, aïlladament o combinats, permeten aconseguir l’objectiu buscat: tenir una òptima somriure. Aquests són els tractaments principals:

  • Amb les CARILLES DENTALS podem millorar l’aspecte de les dents en quant a forma, proporcions, mida, color, etc.
  • Amb el BLANQUEJAMENT DENTAL vam aconseguir un color, una tonalitat i una lluminositat en el somriure òptims.
  • Amb la ORTODÒNCIA aconseguirem col•locar les dents en la seva posició adequada millorant no només l’estètica dels mateixos, sinó també els problemes funcionals.
  • Amb el recontornejat DE GENIVES o les gingivectomies podem retocar el seu contorn per aconseguir una uniformitat i unes proporcions adequades.
Translate »