Neteja Dental

La neteja dental Sa Pobla Mallorca és la millor manera de prevenir les infeccions de dents i genives que requereixen la realització de destartrajes amb ultrasons de forma periòdica. La neteja dental és el nom comú amb què es coneix el procediment de «profilaxi dental amb ultrasons«.

La realització de la neteja dental Sa Pobla Mallorca de forma periòdica és la millor manera d’eliminar la placa bacteriana i la tosca supragingival per així prevenir la càries i la malaltia periodontal. Depenent de la qualitat dental, de la higiene bucodental i de la nostra dieta haurem de fer-nos una neteja més o menys sovint, però per norma general s’han d’aplicar cada 6 o 12 mesos.

Neteja dental ¿Quant dura?

Es realitza en una sessió d’uns 30 minuts i no provoca cap dany tret que el pacient pateixi alguna infecció periodontal, motiu pel qual l’higienista dental podria recomanar curar abans de realitzar la neteja.

La neteja dental Sa Pobla Mallorca té com a principal objectiu l’eliminació de la tosca que s’acumula a les dents i que no és possible treure amb les tècniques higièniques que el pacient s’aplica a casa.

Avantatges Neteja Dental Sa Pobla Mallorca

  • Prevé de malalties bucals com la Caries, Gingivitis o Periodontitis.
  • Una correcta neteja dental Sa Pobla Mallorca evita el mal alè.
  • Una bona neteja dental treu taques produïdes pel cafè, tabac o aliments.
  • Desinflama les genives i elimina el sagnat.
  • La neteja bucal reforça el nostre esmalt gràcies a l’aplicació tòpica de fluor.
  • Gràcies a la neteja dental eliminem la tosca i la brutícia.
  • La neteja dental arriba on el pacient no arriba en la seva higiene bucal diària.

La neteja dental Sa Pobla Mallorca és una tècnica segura, que s’ha de fer per higienistes dentals. Realitzada amb els materials adequats i una pràctica correcta no produeix cap dany en l’esmalt dentari, fins i tot encara que la freqüència de les neteja dental sigui cada quatre o sis mesos, depenent de les necessitats de cada pacient.

CONSULTA TU CASO CON NOSOTROS

Si estás interesado en recibir más información acerca de este tratamiento, consulta tu caso con nuestro equipo. Éllos podrá hacer una valoración de tu salud bucodental para recomendarte la mejor opción. Si quieres pedir cita en nuestra consulta, llámanos o rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo.

Translate »