Periodòncia

La periodòncia Sa Pobla Mallorca és la branca de l’odontologia que s’encarrega de la prevenció, diagnòstic i tractament dels teixits que suporten les dents. En els seus inicis creava algunes incredulitats, tant pel desconeixement de la malaltia periodontal com per la comunitat científica espanyola. No obstant això, les malalties periodontals són molt freqüents en la nostra societat i s’inicien en la majoria dels casos amb una gingivitis, que es pot reconèixer per l’enrogiment i sagnat de les genives.

Aquesta patologia inicial és reversible si es porta a terme el tractament adequat com la periodòncia Sa Pobla Mallorca com més aviat millor. Si no es porta a terme aquesta infecció pot evolucionar donant lloc a qualsevol forma de periodontitis, la destrucció irreversible dels teixits que envolten les dents. A més, aquesta periodontitis pot agreujar-se i provocar la piorrea o pèrdua de peces dentals. En una societat cada vegada més longeva, i amb més coneixements sobre la cura de les dents, una de les malalties amb major prevalença segueix sent la gingivitis.

Periodòncia Sa Pobla Mallorca o tractament de la periodontitis

La periodontitis és una malaltia present en el 58% de la població, sabem com tractar-la i en conseqüència, com mantenir les dents dels nostres pacients un major temps en boca i sans. A més del tractament de la periodontitis, la periodòncia Sa Pobla Mallorca tracta altres procediments estètics relacionats amb les genives com retracció de genives, remodelació o engrandiment gingival, ja que les genives juguen un paper fonamental en l’estètica dental.

  • RASPAT I ALLISAT RADICULAR: Tècniques per a l’eliminació total de la placa bacteriana, pot realitzar-se de forma manual o amb ultrasons.
  • MANTENIMENT PERIODONTAL: Amb l’objectiu d’evitar la reaparició de la periodontitis s’ha d’extremar el control de la higiene i, per a això, és recomanable una revisió de l’especialista cada 6 mesos.

CONSULTA TU CASO CON NOSOTROS

Si estás interesado en recibir más información acerca de este tratamiento, consulta tu caso con nuestro equipo. Éllos podrá hacer una valoración de tu salud bucodental para recomendarte la mejor opción. Si quieres pedir cita en nuestra consulta, llámanos o rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo.

Translate »