Pròtesi Dental

La pròtesi dental Sa Pobla Mallorca, fixa o removible, és la millor solució a l’hora de rehabilitar les dents després de la pèrdua d’una peça dental o la totalitat de la dentadura. Les causes que provoquen el despreniment de dents són moltes i molt diferents, com la degeneració i atròfia de l’estructura òssia que la sosté, un avançada malaltia periodontal o traumatismes.

Tipus de pròtesi dental Sa Pobla Mallorca

Dissenyem i fabriquem les pròtesis dentals a la mida de les característiques i necessitats de cada pacient. És molt important que aquesta pròtesi dental Sa Pobla Mallorca s’adapti perfectament als teixits i la forma dels maxil•lars en què es recolza, de manera que no es pugui moure o desenganxar-se de la geniva.

Treballem amb diferents tipus de pròtesis per a ajustar-nos el màxim possible a cada persona amb pròtesis removibles ACRÍLIQUES o esquelètiques; pròtesis removibles retingudes amb implants trucades sobredentadures; pròtesis fixes sobre dents amb CORONES ceràmiques, zirconi, disilicato de liti o zirconi monolític, i pròtesis fixes sobre implants amb CERÀMICA O ACRÍLIC.

La pròtesi dental Sa Pobla Mallorca removible s’ha de netejar almenys una vegada al dia, si s’utilitza adhesiu per fixar-la a la geniva, o després de cada àpat. Cal raspallar per evitar la formació de tosca i les taques que causen certs aliments i submergir la dentadura postissa en una solució netejadora.

¿Cóm es col.loca una pròtesi dental Sa Pobla Mallorca?

Per dur a terme la implantació d’una pròtesi dental Sa Pobla Mallorca fixa o removible es realitzen el següents passos:

– Col•locació prèvia d’implants que es fixen a l’os maxil•lar

– Es cargola o fixa la nova dentadura, recuperant tota la funcionalitat d’una dentadura normal.

Aquesta opció suposa una gran comoditat i higiene, ja que aquesta pròtesi no provoca molèsties i és molt duradora.

No obstant això, el més freqüent, especialment en persones d’edat avançada, és que s’utilitzin una pròtesi dental Sa Pobla Mallorca removible, les conegudes com dentadures postisses. Aquestes pròtesis permeten durant el dia tornar la normalitat a una boca sense dents en les funcions de masticació, estètica i parla. Són removibles perquè a la nit es treuen per facilitar la seva neteja i conservació.

CONSULTA TU CASO CON NOSOTROS

Si estás interesado en recibir más información acerca de este tratamiento, consulta tu caso con nuestro equipo. Éllos podrá hacer una valoración de tu salud bucodental para recomendarte la mejor opción. Si quieres pedir cita en nuestra consulta, llámanos o rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo.

Translate »