Tractament de Blanquejament Dental

La finalitat del blanquejament dental Sa Pobla Mallorca és aconseguir un somriure més blanc, aclarint les dents amb un procés d’eliminació o disminució de les taques. Amb la utilització d’un gel blanquejador aquest tractament és ràpid, fàcil, segur i molt eficaç ja que en poc temps es veuen els resultats.

Procediment de blanquejament dental Sa Pobla Mallorca

Tenim uns factors propis que ens fan tenir unes dents amb diferents colors en cada un de nosaltres i factors externs com algunes substàncies presents en la nostra vida quotidiana com el cafè, el tabac, el te o alguns medicaments que poden tacar les nostres dents i donar-li un aspecte descuidat al nostre somriure.

El blanquejament dental Sa Pobla Mallorca és la tècnica més senzilla per reduir diversos tons el color de les dents, deixant-les més blanques i brillants. Uns dents blanques donen un aspecte més jove, sa i net. Abans de realitzar el blanquejament dental i aplicar els productes blanquejadors s’ha de realitzar una neteja bucal profunda, per aconseguir un tractament molt més eficaç i aconseguir blanquejar les dents alguns tons.

El blanquejament dental tradicional es realitza aplicant una prima capa de gel blanquejador sobre la superfície externa de les dents activant-mitjançant una font de llum halògena. Seguint una bona rutina d’higiene dental i amb algun retoc ocasional podràs lluir un somriure blanc i resplendent durant anys.

Tipus de blanqueJament dental Sa Pobla Mallorca

Per a la realització del blanquejament dental comptem a més amb altres tècniques, totes eficaces per aconseguir unes dents més blanques:

EMBLANQUIMENT DENTAL QUÍMIC: És el blanquejament dental Sa Pobla Mallorca amb llum freda, és un tractament amb activació per llum que s’utilitza per blanquejar dents descolorits.

La sessió amb llum pot arribar a rebaixar fins a tres tons en una hora. Això es deu al fet que el blanquejament dental Sa Pobla Mallorca amb llum freda actua directament sobre els activadors que es troben al gel de tractament, augmentant la capacitat d’alliberament d’oxigen i, per tant, les propietats blanquejadores.

BLANQUETJAMENT DENTAL AMBULATORI: És el que es realitza en el domicili del pacient mitjançant unes fèrules personalitzades a la forma i mida de les dents i la boca de cada pacient. Dins d’aquestes fèrules s’aplica un gel blanquejant durant unes hores perquè actuïn a la superfície de les dents i es produeixi el seu efecte blanquejant.

Translate »