Tractament de Endodòncia Dental

Gràcies al tractament d’endodòncia Sa Pobla Mallorca pots conservar les dents en bon estat durant tota la teva vida, una cosa important per a la salut bucal en general. L’endodòncia és l’única alternativa a l’extracció de peces dentals després de problemes dentals com càries avançades o certs tipus de fractura dental.

En què consisteix una Endodòncia a Sa Pobla Mallorca?

Dins del tractament del complex dentinopulpar, l’endodòncia Sa Pobla Mallorca consisteix en eliminar la part vital de la dent per evitar una possible infecció i permetre que la dent realitzi les seves funcions durant molt més temps.

Popularment l’endodòncia és coneguda com «matar el nervi», el que permet recuperar la funcionalitat de les nostres dents i eliminar totes les molèsties i dolors. A grans trets es tracta d’una extracció de la polpa, la part més amagada de la dent que està constituïda per un teixit tou que conté els nervis i els vasos sanguinis.

Per a la realització d’una endodòncia Sa Pobla Mallorca cal anestesiar la zona a tractar, i el procediment consisteix en tres passos principals:

 • Realitzar un orifici a la corona de la dent, accedir a la polpa i tractar-la mitjançant l’ús de llimes especials i solucions desinfectants.
 • Netejar el conducte i segellar amb materials i mètodes d’última generació.
 • Restaurar la part de la dent que es trobava en mal estat mitjançant tècniques avantguardistes d’adhesió, mitjançant incrustacions de porcellana o composite. Si es pot, evitem les corones per comoditat del pacient.

Utilitzem termosegellat dels canals polpars amb instrumentació mecànica d’última generació que ens proporciona un alt percentatge d’èxit.

Els principals símptomes que alerten de la necessitat d’una endodòncia Sa Pobla Mallorca son molèsties amb begudes fredes o calentes i dolor al mastegar. Si notes aquestes molèsties acudeix a la nostra clínica, el diagnòstic en fases inicials de les càries és imprescindible per salvar la dent amb tractaments conservadors com l’endodòncia Sa Pobla Mallorca o els empastaments i obturacions d’última generació.

Consulta tu caso con nosotros

Si estás interesado en recibir más información acerca de este tratamiento, consulta tu caso con nuestro equipo. Éllos podrá hacer una valoración de tu salud bucodental para recomendarte la mejor opción. Si quieres pedir cita en nuestra consulta, llámanos o rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo.

  Nombre (requerido)

  Correo electrónico (requerido)

  Asunto

  Mensaje

  [wpgdprc "Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web."]

  Translate »