Tractaments amb Implants Dentals

Els implants dentals Sa Pobla Mallorca són la millor solució per recuperar el teu somriure després de la pèrdua d’una o més peces dentals, i en Ramis-Tauler t’oferim diferents opcions de tractament segons les teves necessitats i característiques. El procediment de col·locació d’implants dentals Sa Pobla Mallorca tenen molts avantatges per a la salut bucal, i a més no altera les dents adjacents, ja que després de la col·locació de les pròtesis el pacient no nota diferència entre les seves dents i els implants, del mateix color i mida que els propis.

Cóm és el tractament d´implants dentals Sa Pobla Mallorca?

Per a la col•locació d’implants dentals Sa Pobla Mallorca hi ha dos fases que poden realitzar-se en una mateixa sessió a la nostra clínica dental si les condicions del pacient són les adequades, o pot transcórrer un temps (des de 2 a 6 mesos) entre la primera i la segona fase.

  • Fase quirúrgica: s’insereix l’implant a l’os maxil•lofacial, és un procediment quirúrgic que, gràcies a l’experiència i la tecnologia de la nostra clínica resulta mínimament invasiu.
  • Fase prostodóncica: es col•loca la corona sobre l’implant i es fixa, aportant gran subjecció i comoditat. Recuperant així la funció i l’aspecte normal del teu somriure.

Utilitzem implants dentals Sa Pobla Mallorca d’alta gamma davant els que ofereixen les franquícies, perquè ens preocupa la teva salut i volem que els nostres tractaments siguin segurs i duraders. Els nostres implants dentals a Mallorca tenen propietats que estimulen l’os i la geniva, i ajuden a mantenir uns nivells ossis saludables, a més d’una bona aparença de les genives i de les estructures facials, avantatges de la col•locació d’implants dentals enfront de pròtesi.

Beneficis dels implants dentals Sa Pobla Mallorca

Per a tot tipus de tractaments d’implants dentals Sa Pobla Mallorca -d’una sola peça o implants múltiples, amb os o sense os i per als implants dentals de càrrega immediatament a la Clínica Ramis-Tauler plantegem solucions personalitzades, ajustades a cada cas, garantint:

SEGURETAT I PRECISIÓ: Per a un tractament totalment personalitzat i precís a la clínica planifiquem les cirurgies d’implants amb l’ordinador, facilitant la col•locació dels implants dentals en la millor posició i millorant el postoperatori, que seguim amb revisions periòdiques per a la teva i la nostra total seguretat i confiança.

PREU: I a més de la teva salut ens preocupa la teva butxaca, per això ajustem el preu dels implants dentals Sa Pobla Mallorca de major qualitat per oferir-te una boca sana i perfecte.

Els implants dentals no molesten ni fan mal, el pacient nota el mateix que amb una dent natural. Algunes persones tractades afirmen gaudir de més seguretat i fermesa amb les dents suportats per implants. Això permet al pacient oblidar-se que porta un material implantat.

Translate »